Electromix 05/07

Electromix 04

Any: 2019 - 2021

Tipus: Instrument

Versió: 0.5 y 0.7

Estat: En procés

Paraules clau: Electroacústica, Improvisació

Aquest estudi portàtil per a la improvisació electroacústica en viu és una evolució de la Caixa de Música (es podria dir que és la versió 0.5). Aquí s'han eliminat els objectes i la gravació en temps real. Les mostres, que provenen de diverses fonts, estan pregravades i s'usen de la mateixa manera que en el seu antecessor. Això permet concentrar-se amb la improvisació i la interacció amb altres músics. De fet aquesta evolució s'ha produït de manera natural en el moment en què he hagut d'interactuar amb altres instruments.

Amb Electromix 05 es pretén investigar en el gest musical en un context de música electroacústica en viu. Aquest objectiu fa que, més que la recerca sonora, el focus està posat el fet de tocar un instrument musical, de manera reactiva, àgil i dialogant. S'intenta que tècnicament l'instrument no evolucioni, i se centren els esforços a aprendre a tocar-lo, realitzant una pràctica regular, buscant el seu domini.

Aquest àlbum (en procés) és un recull d'improvisacions en solitari, al qual s'aniran afegint altres pistes en la mesura que estiguin disponibles.

L'any 2019 he estat convidat a participar en el festival Zeppelin de Barcelona. La peça que vaig presentar consisteix en una improvisació realitzada amb aquest instrument/dispositiu. Es pot escoltar en el següent recull (Electromix 05 - Part 4).